Nieuws

KNLTB competitie 2020

*HOUD 1,5 METER AFSTAND / DESINFECTEER EN/OF WAS JE HANDEN REGELMATIG*

Ivm de Coronacrisis is de KNLTB voorjaarscompetitie niet doorgegaan. Gelukkig heeft de KNLTB deze competitie kunnen verschuiven naar het najaar. Op De Sprong zijn er competitiewedstrijden in de maanden september en oktober op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Vrijdag starten de teams om 19.00 uur en zullen er vrij-speelbanen beschikbaar zijn gedurende de maand september.

Zaterdag start 1 seniorenteam om 10.30 uur. Vanaf 13.00 uur komen er wekelijks 3 teams en zijn alle banen bezet, vrij-spelen is dan mogelijk op zaterdag tot 13.00 uur.

Zondag starten de jeugdteams om 9.00 en 12.00 uur. Er zullen op zondag vrij-speelbanen beschikbaar zijn en Tossen op zondagmiddag gaat door. 

Wij wensen de competitiespelers heel veel succes en uiteraard zijn supporters elke week welkom. Zie hierna de Corona-maatregelen ten aanzien van de competitie, opgesteld voor competitiespelers en bezoekers. 

Wil je de indeling en uitslagen zien klik hier

 

 

AAN DE SPELERS (EN BEZOEKERS) VAN DE KNLTB COMPETITIE 2020

 

Beste tennissers & bezoekers,  

We willen iedereen vragen zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de wettelijke afspraken en hygiënemaatregelen. Zie voor verdere reeds geldende richtlijnen op de site van RIVM.  Er zal gehandhaafd worden door de gemeente en voor ons park en terras hanteren wij de volgende bepalingen:

 • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers.
 • Elke team krijgt zijn eigen tafel(s) buiten op het terras aangewezen voor deze competitiedag/avond.
 • De reguliere ingangsdeur en de dubbele deuren fungeren beide als in- én uitgang.
 • De toiletten en kleedkamers zijn geopend. Voor de kleedkamers geldt dat er maximaal 2 personen binnen mogen zijn. Echter, de douches zijn op competitiedagen niet in gebruik. Kom dus in sportkleding naar het park.
 • Bestellen én betalen aan de bar, liefst per pin en maximaal 4 personen tegelijk binnen in de kantine. 
 • Op het terras mag je met meerdere personen aan één tafel zitten mits je de 1,5 meter maatregel in acht neemt. Op het terras mag je alleen zitten op een stoel aan een tafel, dus niet staan.
 • Desinfecteer je handen wanneer je op het park komt, na het tennissen en wanneer je het park verlaat.
 • Blijf thuis of ga naar huis als je verkouden bent of griepklachten hebt. 
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5 meter maatregel van het horecabedrijf/overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf lijdt door handelen in strijd met die regels kan op de overtreder worden verhaald.
 • Gebruik zoveel mogelijk de looppaden langs de hekken. 

Groet en heel veel tennisplezier toegewenst,  

Rogier & Ingrid 

« Terug

» Nieuws archief