Nieuws

Zomerseizoen & feestdagen 2024

Zomerseizoen: op 1 april start het zomerseizoen. Het zomerseizoen loopt vanaf 1 april tot 1 oktober 2024. Ben je nog geen zomerlid (18+) dan kun je je uiteraard alsnog aanmelden via de website. De kosten zijn € 138,- voor een volledig lidmaatschap en € 77,- voor een daglidmaatschap. Je kunt ook direct jaarlid worden, dan betaal je de contributie ineens (volledig jaarlid € 205,- en overdagjaarlid € 149,-). Ben je student (én geboren in 2006 of eerder) dan kom je in aanmerking voor een studentlidmaatschap van € 72,-. 

Feestdagen: wij zijn ’s avonds gesloten vanaf 17.00 uur op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag en Hemelvaartsdag, deze dagen gelden als een zondag, de toss zal dan plaatsvinden van 13.00-16.00 uur.  

Let op: we zijn op Koningsdag de gehele dag gesloten. 

Tennislessen: er zal geen les gegeven worden op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, gedurende de meivakantie van 29 april t/m 5 mei en zomervakantie 15 juli t/m 25 augustus. Op Goede Vrijdag wordt er wel les gegeven. 

Tennisshop: we hebben inmiddels weer nieuwe tennisrackets en tassen binnen. Ben je toe aan een nieuw racket dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend een racket uittesten. Ben jij wel fit maar is jouw bespanning niet meer in zo'n goede conditie laat deze dan even achter nadat je getennist hebt. Het is raadzaam om minimaal één keer per jaar jouw racket te laten bespannen.   

Competitie: de KNLTB-competitie is weer gestart. De teams spelen op vrijdag vanaf 19.00 uur, zaterdag vanaf 10.30 uur en zondag vanaf 9.00 uur. In principe zijn er vrij-speelbanen beschikbaar op die dagen en kun je een baan afhangen. Toch komt het ook voor dat er op vrijdagavond vanaf 19.00 uur en zaterdag vanaf  10.30 uur maar 1 baan beschikbaar is, dan is het wellicht handig om van tevoren even contact met Ingrid op te nemen. Wil je het programma en de uitslagen bekijken klik hier

« Terug

» Nieuws archief