Nieuws

Voor junioren vanaf 4 jaar: gratis kennismakingsles & instroomcursus 5x voor € 40,- combinatie: zomerlidmaatschap + 16 lessen voor € 188,-

Lijkt het je wat, tennissen met vrienden en vriendinnen? Ben je nog geen 18 jaar? Kom dan eens langs voor een proefles. Bevalt de proefles dan kun je meedoen met de instroomcursus, 5 kennismakingslessen inclusief leenracket voor slechts € 40,00 (inschrijven via deze link). Instromen kan op elk gewenst tijdstip. Voor kinderen op het basisonderwijs bieden wij jeugdlessen aan volgens het officiële KNLTB Tenniskidsprogrammaprincipe. Alle junioren kunnen zich, eventueel in aansluiting op de instroomcursus, inschrijven voor een combinatielidmaatschap voor het zomerseizoen inclusief 16 tennislessen in een groep van max. 10 personen voor € 188,-. Het zomerlidmaatschap is 6 maanden geldig van 1 april tot 1 oktober. In het winterseizoen is inschrijven mogelijk voor een combinatielimaatschap voor het winterseizoen inclusief 16 lessen in een groep van max. 10 personen voor € 168,-. Het winterlidmaatschap is 6 maanden geldig van 1 oktober tot 1 april.  Als je lid bent van ons park dan kun je uiteraard meedoen met de gezellige jeugdactiviteiten.

De inschrijfdatum voor het zomerseizoen sluit op 30 maart. Alle trainingen starten vanaf 1 april. De inschrijfdatum voor het winterseizoen sluit op 30 september. Alle trainingen starten vanaf 1 oktober. Mocht u na deze datum alsnog in aanmerking willen komen voor lessen kunt u natuurlijk altijd even bij ons informeren of er nog een plaatsje vrij is. 

Voor meer informatie betreffende trainingen verwijzen wij naar de pagina 'Tennisschool' senioren of junioren
Klik hier om direct online in te schrijven. U kunt maximaal 2 verhinderingen opgeven.
 

« Terug

» Nieuws archief