Tennisshop De Sprong, het beste advies tegen een voordelige prijs!

In onze tennisshop kun je terecht voor al je tennisartikelen!

Van al onze modellen rackets hebben wij een testracket klaar staan, waar je kosteloos en vrijblijvend mee kunt testspelen. Dat is ook de enige manier om uit te vinden of een racket lekker speelt.

De tennisshop is dealer van de volgende merken: Babolat, Technifibre, Yonex, Dunlop, Prince, Pro Kennex, Tournagrip, Pacific en Diadora.

Deze topmerken samen geven een groot en uiterst uitgebalanceerde collectie, dus voor iedereen genoeg te kiezen en te testen. Verder word je in de shop altijd geholpen door een tennisprofessional, een gelicenseerde tennisleraar die de valkuilen van de racketmarkt kent. Kom maar een keer langs en verbaas jezelf over de mogelijkheden.

Het optimaliseren van het racket doe je met de juiste bespanning. Wij bespannen op een geavanceerde bespanmachine, de Tecnifibre Ergo touch. Deze machine is het neusje van de zalm en wordt gebruikt op het ABN/AMRO wtt en vele andere internationale toernooien. Deze machine gecombineerd met topsnaren van Tecnifibre, Dunlop, Yonex en Pacific  en het vakmanschap geven een uiterst precies en tevreden resultaat.

Verder kunnen wij het racket op meerdere manieren personaliseren. We kunnen verschillende manieren inzetten om het racket meer passend te maken aan de speler. Zoals gewichtsverandering, gewichtsverdeling (balans), grotere grip of ander soort grip. Ook is het mogelijk om het racket in te korten of juist langer te maken.

Ook voor een nieuwe grip, een keur aan tennisballen, dempers, caps, zweetbandjes en tennisschoenen van het merk Diadora en Yonex kun je bij ons terecht.

Het belangrijkste vinden wij dat onze klanten tevreden zijn en daarom zien wij het verkopen van een racket of ander materiaal pas als het startpunt. Bij ons kun je altijd terecht voor nog meer informatie, want er zit veel achter het raken van een bal!  

We hopen je snel in onze shop te begroeten en je tennisspel een flinke duw vooruit te geven!

 

De Gelderlander 15-2-2012

De Gelderlander 9-2-2013